<< ENGLISH VERSION RÓLUNK       A SZŐNYEGEKRŐL        SZOLGÁLTATÁSAINK       KAPCSOLAT       HÍRLEVÉL       LINKEK       E-MAIL   
SZŐNYEGEK

kb. 70 x 100 cm (191)
kb. 100 x 150 cm (67)
kb. 150 x 200 cm (183)
kb. 150 x 250 cm (42)
kb. 200 x 300 cm (167)
kb. 250 x 350 cm (48)
kb. 300 x 400 cm (40)
futó szőnyegek (42)
ÚJ KOLLEKCIÓ
AKCIÓS SZŐNYEGEK

DESIGN SZŐNYEGEK
Rólunk, a Szőnyeg.com-ról

Üdvözljük Önt a Keleti Szőnyegek Katalógusán!

Honlapunk elsődleges célja, hogy a keleti szőnyegek szerelmesei egy oldalon megtalálhassák hazánk aktuális szőnyegkínálatát.

Katalógusunkban tehát nem csak egy kereskedés, hanem számos, kézi csomózású szőnyegekkel foglalkozó szaküzlet aktuális választéka megtalálható.

Ön tehát már otthonról szerezhet egy első benyomást, összehasonlíthat számos szőnyeget méret, szín- és mintavilág, származás és ár* alapján. Ezekkel az információkkal már célirányosan látogathat meg egy vagy több üzletet, ahol találkozhat a kedvére való darabokkal.

Hírlevelünkre feliratkozva az elsők közt szerezhet tudomást egy-egy új szállítmány érkezéséről, így még a legbővebb választékból mazsolázhat.

Akciós rovatunkat a kereskedők által folyamatosan frissítjük, érdemes tehát időről-időre meglátogatni.

A szőnyegek rovatban olvashat szőnyegtípusokról, a készítésről, minőségről, a szőnyegek ápolásáról, tanácsokkal szolgálunk "kezdő" szőnyegvásárlók számára.

Keleti szőnyegekkel kapcsolatos kérdéseire általánosságban is szívesen válaszolunk, lévén honlapunk tulajdonosa bő 10 éve foglalkozik perzsaszőnyegek kereskedelmével.

Az egyes szőnyegek fellelhetőségéről, vagy az adott szőnyeggel kapcsolatos további információkról kérem, érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben. Szolgáltatásaink minden látogató számára ingyenesek.

Telefonszámunk a 06-20-4812-478 és a 06-1-240-0029 hétköznap, napközben hívható.

Kérdéseiket e-mailben is várjuk: info@szonyeg.com

*Arra törekszünk, hogy árainkat mindig aktuálisan tartsuk, azonban előfordulhat, hogy partnereink akciói, árváltozásai csak idővel jutnak el hozzánk. Ebből adódóan a feltűntetett árakat kérjük, tájékoztató jelleggel kezeljék.


szőnyeg, modern szőnyeg

akciós szőnyeg, szőnyegek